MAMAIA - Romania
Tel./Fax: +40241 831 889
Tel.: +40241 831 059
E-mail: office@hotelfloramamaia.ro
romana english


CONFERINTE SI EVENIMENTE MAMAIA

Hotel Flora - Conferinte si Evenimente

Hotel Flora Mamaia este destinatia ideala pentru clientii din segmentul business, deoarece le ofera premisele perfecte pentru organizarea intalnirilor de afaceri, conferintelor, congreselor medicale, work-shop-urilor, training-urilor, sedintelor, prezentarilor si lansarilor de produse. Indiferent de tipul de eveniment, Hotel Flora va pune la dispozitie un Centru de Conferinte modern, cu dotari complete si o capacitate care poate varia in functie de necesitatile dumneavoastra.

SALA DE CONFERINTE MAGNOLIA

Amplasata la primul etaj al hotelului, intr-un corp separat, Sala de conferinte Magnolia este un loc modern in care companiile pot organiza orice tip de eveniment: congrese medicale, intalniri de afaceri, conferinte, workshop-uri, training-uri, lansari de produse, etc.

Sala conferinte Magnolia Mamaia

Accesul catre sala de conferinte Magnolia se face atat din hotel, cat si din afara hotelului. Intrarea in sala de conferinte se face din antecamera, o incapere mare, ideala pentru organizarea pauzelor de cafea si bufetelor suedeze.

Magnolia este o sala de conferinte incapatoare, renovata in anul 2010, si are ca dotari de baza: videoproiector, laptop, ecran de proiectie fix si mobil, flipchart, internet wireless, microfoane wireless, sistem audio, mese si scaune. Gratie asezarii flexibile, sala de conferinte Magnolia are o capacitate care variaza intre 50 si 140 de locuri.
La cerere, ca serviciu taxabil, sala de conferinte poate fi dotata cu cabine de traducere si alte echipamente necesare.
Sala de conferinte Magnolia este prevazuta cu o terasa orientata catre mare, un loc ideal pentru pauze.

SALA DE CONFERINTE ORHIDEEA

Aceasta sala de conferinte este localizata la etajul 10 al Hotelului Flora. Oferindu-va o priveliste minunata care Marea Neagra, Orhideea este o sala de conferinte noua, inaugurata in toamna anului 2012.
Accesul in sala de conferinte se face din interiorul hotelului, folosind unul dintre lifturile moderne. Sala de conferinte este prevazuta cu o antecamera in care pot fi organizate pauze de cafea si bufete suedeze.

Sala Conferinte Hotel Flora Mamaia

Organizare Sala Conferinte


Sala de conferinte Orhideea este echipata cu videoproiector, laptop, ecran de proiectie fix si mobil, flipchart, internet wireless, microfoane wireless, sistem audio modern, mese si scaune. In cazul in care ne solicitati, putem echipa sala de conferinte cu cabine de traducere si alte echipamente care nu sunt incluse in dotarile de baza, acest serviciu fiind taxabil. Mobilierul din interiorul salii de conferinte Orhideea poate fi aranjat in model teatru, sala de receptie, U-shape, sala de clasa sau sala de sedinte, capacitatea variind in functie de modelul pentru care optati.
Unul dintre avantajele pe care vi le ofera sala de conferinte Orhideea este terasa, un loc minunat din care puteti admira Marea Neagra.
Ambele sali de conferinta sunt prevazute cu geamuri inalte si sunt luminate natural pe parcursul zilei. Cele doua sali care alcatuiesc Centrul de conferinte al Hotel Flora va stau la dispozitie zilnic cu servicii complete, adaptate bugetului de care dispuneti. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati prin telefon sau e-mail. Va multumim pentru atentia acordata!


Sali Conferinte Hotel Flora Mamaia