MAMAIA - Romania
Tel./Fax: +40241 831 889
Tel.: +40241 831 059
E-mail: office@hotelfloramamaia.ro
romana english


RESTAURANT FLORA MAMAIA

Restaurant a la Carte

Restaurant Hotel Flora Mamaia


Recunoscut ca un local al gustului bun, dar si al bunului-gust culinar, Restaurantul a la carte a fost complet renovat, fiind in prezent o locatie selecta si foarte cocheta. Gratie daruirii si maiestriei echipei de bucatari, Restaurantul va incanta simturile cu o varietate de mancaruri cu specific international, servite in sistem a la carte. Meniul restaurantului include, pe langa mancarea delicioasa, bauturi alcoolice si racoritoare cunoscute, cafele si specialitati calde, dar si o selectie de vinuri cunoscute.

Restaurantul "Casa Flora" este dotat cu aer conditionat si sistem de incalzire centrala, pentru extrasezon, si poate gazdui evenimente festive de pana la 100 de persoane.

Restaurant Flora

Restaurant Flora Mamaia


Fiind restaurantul principal al hotelului, localul are o capacitate de 600 de locuri si serveste preparate culinare de cea mai buna calitate in sistem self service. Restaurantul Flora este dotat cu incalzire centrala si o linie ultra-moderna de autoservire.

Restaurantul Flora se prelungeste la exterior cu o terasa spatioasa, una dintre cele mai mari din statiunea Mamaia.
Cu o vedere minunata catre mare, terasa restaurantului Flora este locul in care vara sunt organizate spectacole si concerte de muzica live. Restaurantul Flora poate "imbraca" haine de sarbatoare pentru evenimente festive de orice fel: nunti, botezuri, majorate, petreceri tematice, prezentari, lansari de produse si alte genuri de evenimente mondene.