Despre

0 +
LOCURI DE CAZARE
DESPRE NOI

Hotel Flora Mamaia

Hotel Flora Mamaia este un hotel de 3 stele, aflat în stațiunea Mamaia, la aproximativ 20 de metri distanță de plajă! Fiind unul dintre cele mai mari hoteluri din zona Dobrogea și din stațiunea Mamaia, Hotel Flora oferă 612 locuri de cazare în camere și apartamente confortabile, 2 restaurante în care arta culinară și profesionalismul se împletesc perfect, săli de conferințe cu aparatură și dotări complete, piscină și zone de relaxare.

Confort

Confortul oaspeților noștri a fost principiul care ne-a condus în renovarea și amenajarea camerelor și apartamentelor din cadrul Hotel Flora Mamaia.

Stil

Culori calde, finisaje de cea mai bună calitate, mobilier modern cu linii simple și detalii discrete de decor.

Spațios

Toate aceste facilități și îmbunătățiri se regăsesc în cele 280 de camere duble și 26 de apartamente ale Hotel Flora Mamaia.

PREȚURI AVANTAJOASE

Sejur 2024

Intră în legătură cu noi și află cele mai noi promoții, la preț corect și cu beneficii maxime!

Orașul-port Constanța

Bucură-te de tot ce are să-ți ofere orașul Constanța!

Confort maxim

Relaxare în camere standard, standard plus și apartamente.

Piscină și șezlong

Piscină gratuită pentru oaspeții hotelului.

Plajă spațioasă

Plajă, nisip, beach-bar-uri, restaurante, fast-food & more!

Cea mai bună experiență

5/5
Un hotel ce s-a schimbat enorm în ultimii ani! Mă bucur că i-am călcat pragul din nou și că i-am văzut îmbunătățirile.

Paula Dică


CLIENTĂ
VARA E AICI

Bucură-te de Mare în locația noastră

Accesul în camere se face pe bază de cartelă magnetică. În interior, camerele sunt dotate cu televizor LCD conectat la televiziunea prin cablu și satelit, minibar, internet Wireless, telefon pentru apeluri interne, instalație de climatizare Vară-Iarnă, cu posibilitatea reglării nivelului de confort, baie dotată cu duș, geamuri temopan și mochetă nouă. De la ferestrele camerelor se pot vedea Lacul Siutghiol și Marea Neagră.

Cele 26 de apartamente sunt compuse dintr-un spațios dormitor matrimonial și un living dotat cu o canapea extensibilă. Accesul în apartamente se face printr-un sistem cu cartelă magnetică, dotările apartamentelor incluzând: 2 televizoare LCD conectate la televiziunea prin cablu și satelit, minibar, internet Wireless, telefon pentru apeluri interne, instalație de climatizare Vară-Iarnă cu posibilitatea reglării nivelului de confort, birou cu scaun ergonomic, baie dotată cu duș și feon, geamuri termopan și mochetă nouă. De la ferestrele apartamentelor puteți vedea Marea Neagră și Lacul Siutghiol.

Clientul mulțumit este scopul nostru!

Haide să punem la punct un plan în avans, pentru un sejur de vis în stațiunea denumită Perla Litoralului!

Contact