Restaurant Casa Flora

Un loc al bunului-gust culinar!

Spațios

Delicios

Recunoscut ca un local modern, dar și al bunului-gust culinar, Restaurantul a la carte a fost complet renovat, fiind în prezent o locație selectă și foarte cochetă.

Meniul nostru include, pe lângă mâncarea sănătoasă și delicioasă, băuturi alcoolice și răcoritoare, cafele și specialități calde, dar și o selecție de vinuri cunoscute.

Grație dăruirii și măiestriei echipei de bucătari, Restaurantul vă încântă simțurile cu o varietate de mâncăruri cu specific internațional, servite în sistem a la carte.

Restaurantul "Casa Flora" este dotat cu aer condiționat și sistem de încălzire centrală, pentru extrasezon, și poate găzdui evenimente festive de până la 100 de persoane.

CALITATE MAXIMĂ

Restaurant Flora

Fiind restaurantul principal al hotelului, localul are o capacitate de 600 de locuri și servește preparate culinare de cea mai bună calitate în sistem self-service. Restaurantul Flora este dotat cu o linie ultra-modernă de autoservire.

Terasă

Restaurantul Flora se prelungește la exterior cu o terasă spațioasă, una dintre cele mai mari din stațiunea Mamaia.

Priveliște

Cu o vedere minunată către Mare, terasa restaurantului nostru este locul în care Vara sunt organizate spectacole și concerte de muzică Live.

Events

Restaurantul poate "îmbrăca" haine de sărbătoare pentru evenimente festive de orice fel. Cauți în stațiunea Mamaia un salon de nunți sau un salon pentru majorate, petreceri tematice, prezentări, lansări de produse și alte genuri de evenimente mondene? Noi suntem soluția!

Ești pregătit pentru un sejur delicios?