HOTEL FLORA MAMAIA

Conferințe & Evenimente

Hotel Flora Mamaia este destinația ideală pentru clienții din segmentul business, deoarece le oferă premisele perfecte pentru organizarea întâlnirilor de afaceri, conferințelor, congreselor medicale, workshop-urilor, training-urilor, ședințelor, prezentărilor și lansărilor de produse.

140 locuri
Sala Magnolia 80%
100 locuri
Sala Orhideea 60%

Indiferent de eveniment, Hotel Flora vă pune la dispoziție un Centru de Conferințe modern, cu dotări complete și o capacitate care poate varia în funcție de audiența și de necesitățile dumneavoastră.

Spațios și Modern

VĂ AȘTEPTĂM!

Sala MAGNOLIA

Amplasată la primul etaj al hotelului, într-un corp separat, sala de conferințe MAGNOLIA este un loc modern în care companiile pot organiza orice tip de eveniment: congrese medicale, întâlniri de afaceri, conferințe, workshop-uri, training-uri, lansări de produse, etc.

Sala de conferințe Magnolia

Etaj 1

Spațiu mare

Accesul către sala de conferințe Magnolia se face atât din hotel, cât și din afara hotelului. Intrarea în sala de conferințe se face din antecameră, o încăpere mare, ideală pentru organizarea pauzelor de cafea și bufetelor suedeze.

Magnolia este o sală de conferințe încăpătoare, renovată constant, având ca dotări de bază: videoproiector, microfoane wireless, sistem audio performant, mese și scaune.

Grație așezării flexibile, sala de conferințe Magnolia are o capacitate care variază între 50 și 140 de locuri.

La cerere, ca serviciu taxabil, sala de conferințe poate fi dotată cu cabine de traducere și alte echipamente necesare. Sala de conferințe Magnolia este prevăzută cu o terasă orientată către Mare, un loc ideal pentru pauze!

Sala ORHIDEEA

Această sală de conferințe este localizată la etajul 10 al Hotelului Flora. Oferindu-vă o priveliște minunată către Marea Neagră, Orhideea este cea mai recentă sală de conferințe inaugurată în cadrul hotelului.

Sala de conferințe Orhideea

Etaj 10

Dotări tehnice moderne

Accesul în sala de conferințe se face din interiorul hotelului, folosind unul dintre lifturile moderne. Sala de conferințe este prevăzută cu o antecameră în care pot fi organizate pauze de cafea și bufete suedeze.

Sala de conferințe Orhideea este echipată cu videoproiector, laptop, ecran de proiecție fix și mobil, flipchart, internet wireless, microfoane wireless, sistem audio modern, mese și scaune. În cazul în care ne solicitați, putem echipa sala de conferințe cu cabine de traducere și alte echipamente care nu sunt incluse în dotările de bază, acest serviciu fiind taxabil. Mobilierul din interiorul sălii de conferințe Orhideea poate fi aranjat în model teatru, sală de recepție, U-shape, sală de clasă sau sală de ședințe, capacitatea variind în funcție de modelul pentru care optați.

Unul dintre avantajele pe care vi le oferă sala de conferințe Orhideea este terasa - un loc minunat din care puteți admira Marea Neagră!

Ambele săli de conferință sunt prevăzute cu geamuri înalte și sunt luminate natural pe parcursul zilei. Cele două săli care alcătuiesc Centrul de conferințe al Hotel Flora vă stau la dispoziție zilnic cu servicii complete, adaptate bugetului de care dispuneți. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail!