Sunwaves mamaia

Festivalul Sunwaves revine în Mamaia Nord

Evenimentul Sunwaves este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului în România. Acesta se desfășoară în stațiunea Mamaia, una dintre cele mai populare destinații turistice de pe litoralul românesc. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest eveniment, Sunwaves este un festival de muzică electronică care are loc de două ori pe an, în primăvară și toamnă. Evenimentul a început acum mai bine de un deceniu și de atunci a devenit unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din țara noastră.

Ediția de primăvară a Sunwaves va avea loc în perioada 27 aprilie - 3 mai 2023 și va aduna peste 100 de artiști din toate colțurile lumii, pe cele 5 scene amplasate pe plaja din Mamaia. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără nume sonore precum Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Amelie Lens, Raresh și mulți alții.

Mai mult decât un festival

Sunwaves este mult mai mult decât un simplu festival de muzică. Este un eveniment care aduce împreună oameni din toate colțurile lumii, pentru a petrece timp de cinci zile pe plajă, ascultând muzică electronică de calitate și socializând cu alți fani ai acestui gen muzical. De asemenea, festivalul este cunoscut pentru decorul și atmosfera sa spectaculoasă. Lumini strălucitoare, culori vibrante și oameni dansând toată noaptea sub stelele strălucitoare de pe cer, creează o atmosferă unică și memorabilă.

Camere Hotel Flora

Cameră Standard

280 de camere reprezintă Camere Standard și Standard Plus

Cameră Standard Plus

Camerele Standard Plus dispun de un mai mare spațiu.

Apartament cu living

Hotel Flora Mamaia deține un număr de 26 de apartamente.

Facilități

HOTEL FLORA MAMAIA