Telegondola Mamaia

Telegondola Mamaia te așteaptă!

Hotel Flora se regăsește la jumătatea traseului celebrei Telegondole din stațiunea Mamaia. Aceasta reprezintă o modalitate unică de a vedea stațiunea dintr-o perspectivă diferită!

Stațiunea Mamaia este unul dintre cele mai populare locuri de vacanță din România, datorită plajelor sale frumoase, atmosferei de distracție și peisajelor minunate. Printre atracțiile turistice deosebite ale stațiunii se numără și Telegondola Mamaia.

Inaugurată în anul 2004

Telegondola a fost inaugurată în luna Iulie a anului 2004 și a devenit rapid una dintre principalele atracții turistice din stațiunea Mamaia. O plimbare cu telegondola din stațiune durează 8 minute și se desfășoară pe o lungime de aproximativ 2 Km. Cele 49 de cabine care operează pe cablurile instalației se succed la un interval de timp de aproximativ 48 de secunde și îți oferă o priveliște unică asupra stațiunii, de la 50 de metri înălțime.

În timpul călătoriei cu Telegondola Mamaia, vizitatorii pot vedea atât plaja cât și lacul Siutghiol, plus orice atracție turistică din zonă.

Camere Hotel Flora

Cameră Standard

280 de camere reprezintă Camere Standard și Standard Plus

Cameră Standard Plus

Camerele Standard Plus dispun de un mai mare spațiu.

Apartament cu living

Hotel Flora Mamaia deține un număr de 26 de apartamente.

Facilități

HOTEL FLORA MAMAIA