Delfinariu Constanța

Petrece-ți timpul în familie la Delfinariul Constanța!

Delfinariul din Constanța este unul dintre cele mai populare locuri de vizitat pe litoralul Mării Negre. Acesta este situat în parcul Tăbăcăriei și este o atracție principală pentru turiști și localnici deopotrivă.

Delfinariul a fost construit în anul 1972 și modernizat de-a lungul aniilor. Aici au loc spectacole cu delfini, ce reprezintă o atracție deosebită pentru vizitatorii de toate vârstele, iar interacțiunea cu delfinii este o experiență memorabilă.

Microrezervație și Planetariu

Complexul în care se regăsește Delfinariu mai dispune de asemenea de o microrezervație, unde vizitatorii pot admira plante rare și specii de animale care trăiesc în habitatul natural. Una dintre cele mai interesante caracteristici ale Microrezervației este faptul că este împărțită în cinci zone diferite, fiecare cu propriul său tip de vegetație și animale specifice. Aceste zone sunt: Stepa Dobrogeană, Pădurea de litoral, Dunăre, Zona umedă și Insula exotice. Fiecare dintre aceste zone oferă o perspectivă unică asupra habitatului și speciilor pe care le găzduiesc.

Alături de microrezervație și Delfinariu, găsim Planetariul. Planetariul din Constanța este unul dintre cele mai avansate din România. Acesta a fost construit în 1979 și a fost modernizat în 2014. Planetariul este destinat atât copiilor, cât și adulților, și oferă o experiență unică de învățare despre univers și sistemul solar.

Camere Hotel Flora

Cameră Standard

280 de camere reprezintă Camere Standard și Standard Plus

Cameră Standard Plus

Camerele Standard Plus dispun de un mai mare spațiu.

Apartament cu living

Hotel Flora Mamaia deține un număr de 26 de apartamente.

Facilități

HOTEL FLORA MAMAIA